Deneyap Teknoloji Atölyeleri Eğitmenlerini Arıyor

29 Temmuz 2021
Sayın Üyemiz
İlgi: T.C. Tekirdağ Valiliği İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünün 28.07.2021 tarih ve 2754545 sayılı yazısı
İlgide kayıtlı yazıda, Milli Teknoloji Hamlesinde rol alacak gençlerin gelişimlerini sağlamak üzere, ihtiyaç duyacakları fiziki imkanları, donanımları, eğitimleri ve atmosferi ülke genelinde yaygın bir şekilde sağlamak amacıyla Bakanlığımız, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Tübitak ve T3 Vakfı arasında 07/11/2018 tarihinde "81 ilde kurulacak 100 Deneyap Atölyesine ilişkin İşbirliği Protokolü" imzalanmıştır. 3. Faz kapsamında açılacak olan 27 ildeki 36 Deneyap Teknoloji Atölyesi'nde görev alacak Tasarım & Üretim, Robotik & Kodlama ve Elektronik Programlama & Nesnelerin İnterneti dersleri için Eğitmenlik Başvuru Süreci başlatılmıştır. Eğitmen başvuru tarihinin 4 Ağustos 2021 tarihine kadar uzatıldığı belirtilmiştir.
Bilgilerinize sunarız