Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Yazma Eğitimi

1 Haziran 2021

Odamız ve Namık Kemal Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi işbirliğinde 7 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek “Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Yazma” eğitimine katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Söz konusu eğitim online olarak 7 Haziran 2021 Pazartesi günü 13.00- 14.30 saatleri arasında Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Eker’in sunumlarıyla gerçekleşecektir.

Eğitim kapsamında Proje Döngüsü Yönetimi ve Proje Yazma ilgili temel bilgiler, kriterler, kapsam ve araçların nasıl belirlenmesi gerektiği vb. bilgiler, deneyim hikayeleri ve örnekler ile zenginleştirilerek verilecektir.

Eğitime katılım sağlayabilmek için kayıt formunun doldurulması gerekmektedir.

*Kayıt Formu İçin Linki Tıklayınız.

Not: 06.06.2021 tarihinde konfirme edilmiş katılımcılara eğitim linki gönderilecektir