KOSGEB Yurt Dışı Pazar Destek Programı Semineri

14 Ocak 2021

14/01/2021

Odamız ve KOSGEB Tekirdağ Kuzey Müdürlüğü işbirliğinde 15 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilecek KOSGEB Yurt Dışı Pazar Destek Programıseminerine katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Seminer İçeriği:

Seminer Konusu: KOSGEB Yurt Dışı Pazar Destek Programı; Başvuru koşulları, Destek unsurları ve Destek tutarları, Dikkat edilmesi gereken hususlar

Programın Amacı; KOBİ’lerin yurt dışı pazarlara açılabilme beceri ve kabiliyetlerini geliştirme, KOBİ’lerin yurt dışı Pazar paylarını arttırmak, KOBİ’lerin uluslararası rekabetin aktörleri haline getirmek, İhracata başlayan KOBİ sayısını arttırmak, E-ticarete başlayan KOBİ sayısını arttırmak.

Konuşmacı: Şule ALKIŞ Müdür V.

Saat: 14:00

Kayıt için: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIlduiqrDkoHNT-fREhq9P5WDSPaJwEF2Dj