Rusyada Covid-19 Pandemisiyle Mücadelede Alınan Tedbirler

15 Ekim 2020

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: TOBB’nin 14.10.2020 tarihli ve 34221550-720- 8913 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Rusya Federasyonu'nda 5 Ekim 2020 tarihindeki 11.615'lik günlük vaka sayısının pandemi sürecinde ulaşılan en yüksek ikinci seviye olduğu, gerek federal gerekse yerel bazda kısmi karantina tedbirlerinin tekrar uygulamaya geçirilmeye başlandığı belirtilmektedir. Bu bağlamda, Ticaret Bakanlığı tarafından iletilen, Rusya Federasyonu'nda koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan, hâlihazırda yürütülmekte olan önlemlere ilişkin tedbirler ile pandemide ikinci dalga kapsamında yürürlüğe sokulan yeni tedbirlere ilişkin olarak Ticaret Müşavirliğimizce güncellenen tablo ekte sunulmaktadır.

Aynı tablo TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki Uluslararası İş İmkânları/Diğer Duyurular bölümünden de temin edilebilmektedir

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,