IORA Sürdürülebilir Kruvaziyer Turizmi Web Semineri

13 Ekim 2020

İlgi: TOBB’nin 13.10.2020 tarihli ve 34221550-720- 8850 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, ülkemizin Diyalog Ortağı olarak katıldığı Hint Okyanusuna Kıyıdaş Ülkeler Birliği (IORA) tarafından, 21 Ekim 2020 tarihinde İtalya Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanlığının ev sahipliğinde, "IORA Sürdürülebilir Kruvaziyer Turizmi Web Semineri"nin düzenleneceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, 20-30 Ekim 2020 tarihlerinde Roma'da yapılacak olan "Diplomacy Festival della Diplomazia" etkinliği dâhilinde gerçekleştirilecek seminerde aşağıda yer alan konulara odaklanılacağı ifade edilmektedir:

-Covid-19'un küresel kruvaziyer sektörüne etkisi, özellikle yeni iş alanlarının açılması,

-Şirketlerin ve limanların durumu nasıl yönettikleri (önlem ve kontrol, acil durum mekanizmaları),

-Kruvaziyer sektörünün yeniden canlanması ve piyasanın güveninin kazanılması,

-Pandemi sonrasında kruvaziyer sektörünün gelecekteki gelişim eğilimleri (yeni normalde yenilik ve sürdürülebilirlik)

Yazıda son olarak, Diyalog Ortağı ülkelerin 15 Ekim 2020 tarihine kadar kayıt formunu doldurarak [email protected], [email protected] ve [email protected] e-posta adreslerine iletmelerinin beklendiği, toplantı linki ve toplantıya erişim bilgilerinin, katılımcıların kayıt formunda belirteceği eposta adreslerine iletileceği kaydedilmektedir. Taslak programı, kılavuzu ve kayıt formu yazımız ekinde iletilmekte olan seminere katılmak isteyen kuruluş/firma temsilcilerinin katılım bilgilerini ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ([email protected]) ve TOBB ([email protected]) iletilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

DOSYALAR / BELGELER