Eximbank Semineri (İnternet Üzerinden)

13 Ekim 2020

İlgi: TOBB’nin 01.10.2020 tarihli ve 34221550-876.02- 8465 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, İhracatçıları, ihracata yönelik üretim yapan imalatçıları ve yurt dışında faaliyet gösteren müteahhit ve girişimcileri kısa, orta ve uzun vadeli nakdi ve gayri nakdi kredi, sigorta ve garanti programları ile destekleyen Türk İhracat Kredi Bankası A.Ş. (Türk Eximbank)'ın ürün ve hizmetleri hakkında 8 Ekim 2020 Perşembe günü saat 15:00'te internet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet metni ekte sunulmaktadır.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türk Eximbank Genel Müdürü Ali Güney'in katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan seminerde Türk Eximbank ihracat kredileri ve alacak sigortası programları anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.