Fuar Başvuruları

30 Haziran 2020
İlgi: TOBB'nin 30.06.2020 tarih ve 5527 sayılı yazısı,
İlgide kayıtlı yazıda, Yurt İçinde Fuarların Düzenlenmesine Dair Usul ve Esaslara göre Ana Fuar Takvimi, Birlik tarafından ilgili yıldan bir önceki yılın Eylül ayı içerisinde ilan edilen liste olarak tanımlanmakta olup, Esasların 14 üncü maddesinin birinci fıkrasına göre Ana fuar takviminde yer almak üzere yapılacak fuar düzenleme başvuruları, fuarın düzenleneceği yıldan bir önceki yılın Ağustos ayının 1 inci günü sonuna kadar yapılabilmektedir.

Ancak süregiden Covid-19 salgını nedeni ile bu yıla mahsus olmak üzere, 2021 yılı Ana fuar takvimi başvurularının Eylül ayının 1 inci günü sonuna kadar yapılması halinde kabul edilmesine, 2021 yılı Ana Fuar Takviminin en erken 2020 yılı Eylül ayında ilan edilmesine karar verilmiştir.
Bilgilerinize sunarız.