COVID-19 Tarama Testi

25 Haziran 2020

Sayın Üyemiz,

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, T.C Sağlık Bakanlığı ve Odamız tarafından, Trakya ABİGEM A.Ş. kanalı ile sanayi işletmelerinde faaliyet gösteren çalışanlara yönelik, isteğe bağlı COVID-19 tarama testleri yapılması planlanmış olup, işletmelerinde “Antikor Temelli COVID-19 Tarama Testi” yaptırmak isteyen üyelerimiz için ÖN TALEP başvuruları Odamız tarafından alınmaya başlanmıştır.

Bu bağlamda yaptırılması öngörülen antikor testi ile kişilerin vücutlarında COVİD-19 virüsüne yönelik antikor bulunup bulunmadığı tespiti yapılacak olup; yapılan testler sonucunda antikor testi pozitif çıkan kişilere Sağlık Bakanlığı tarafından PCR testi yapılacak ve ona göre nihai sonuçlar alınıp, gerekli diğer sağlık prosedürü işletilecektir.

Ön talep başvuruları sonrası testler başvuru sırasına göre ve bakanlıktan gelecek olan kit sayısına göre değerlendirilecektir. İşletmelerde alınacak kan örnekleri için randevu saati tarafınıza ayrıca bildirilecektir.

İşletmeler tarafından karşılanacak olan kişi başı test ücreti KDV dahil 27 TL olup; Trakya Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi A.Ş. Vakıfbank Tekirdağ Merkez Şubesi TR24 0001 5001 5800 7307 9124 83 hesabına yatırılması sonrasında gerekli organizasyon Odamız tarafından sağlanacak, fatura Trakya ABİGEM A.Ş. tarafından düzenlenecektir.

Test imkânından faydalanmak isteyen üyelerimizin  https://www.corlutso.org.tr/content-1357-covid19_tarama_testi.html adresinde  yer alan  başvuru formunu doldurarak,  hizmet bedeli dekontunu handenursucukcu@corlutso.org.tr  (İrtibat Tel: 0282 651 10 96 Dahili:154) adresine göndermelerini rica ederiz.

Saygılarımızla,

İbrahim KARAĞÖZ