Dondurulmuş Karkas Dana Eti Satışı

21 Şubat 2020

İlgi: T.C. Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Sakarya Et Kombinası Müdürlüğü’nün 10.02.2020 tarihli ve 61723288-120.01.03-E.8998 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Sakarya Et Kombinası Müdürlüğü stoklarında bulunan dondurulmuş Karkas Sığır Etinin yemek şirketlerine ve Kırmızı et sanayii alanında fiilen faaliyet gösteren firmalara satış yapılacağı bildirilmektedir.

Söz konusu satış ile ilgili ekte tarafınıza sunulan “Talep Formu ile Satış Usul ve Esasları” nda belirtildiği üzere istenilen belgeler ile birlikte Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Sakarya Et Kombinası Müdürlüğü’ne başvurulması gerektiği bildirilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.