Odamız Fuar Heyeti ve Üyelerimiz Sofya Turizm Fuarına Katılarak Bölgemizdeki Avantajları Anlattılar.

18 Şubat 2020
Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Umut Güngör, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Zeynel Yurtseven, Ertuğrul Adıgüzel ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz, 13 Şubat 2020 Perşembe günü kapılarını açan Sofya Turizm Fuarı’na iştirak ettiler.
Çorlu’da ki turizm ve iş potansiyelinin artırılması ve Çorlu’nun daha etkili bir şekilde tanıtılması amacıyla Sofya Turizm Fuarı’nda yer alan Çorlu TSO Heyeti ve Üyeleri, stantlarda Çorlu ve bölge hakkında detaylı bir şekilde bilgilendirmede bulundu.