Standardizasyon Veri tabanı

22 Ocak 2020

İlgi: TOBB’nin 09.01.2020 tarihli ve 0341/062/341 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Standardizasyon konusunda farkındalığı artırmak amacıyla TSE ile gerçekleştirilen çalışmalarda işletmelerimizde standardizasyon konusunda yeterli insan kaynağı bulunmadığı tespit edilmiş olup bu kapsamda TSE ile birlikte bir eğitim programı oluşturulduğu bildirilmiştir.

Oluşturulan eğitimler;

-İngilizce lisanına hakim*

-Alanındaki standartlara vakıf

-Tercihen Ar-Ge, tasarım, kalite kontrol ve üretim konularında tecrübeli

-Mümkünse daha önce standardizasyon konusunda görev almış

Üst düzey yöneticilere, mühendislere veya teknik personellere yönelik olarak hazırlanmıştır.

Bu kapsamda gerçekleştirilecek eğitimlere katılım sağlamak üzere insan kaynağını belirlemek amacıyla bir veri tabanı oluşturulmaktadır. Yukarıdaki kriterlere uygun olan üye temsilcilerimizin Standardizasyon Veri tabanına kaydolmaları gerekmektedir. Veri tabanına kayıt ve eğitimler ücretsiz olup http://std.tobb.org.tr adresinden 27.01.2020 tarihine kadar kaybolunabilmektedir. (* ÜDS, KPDS, YSD sınav sonucunda en az 70 puan veya diğer yabancı dil sınavlarından (TOEFL, IELTS vb.) eşdeğerde puan gerekmektedir.)

Bilgilerinize sunarız.