Çorlu TSO Yöneticileri "Trakya Sivil Toplum Buluşması"na Katıldılar

1 Nisan 2015
Çorlu TSO Yöneticileri "Trakya Sivil Toplum Buluşması"na Katıldılar

Tekirdağ, Edirne, Kırklareli İllerini kapsayan Trakya Sivil Toplum Buluşması, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla 18 Ocak 2015 Pazar günü Ramada Otel'de gerçekleştirildi.
Vali Ali Yerlikaya tarafından selamlama konuşması yapıldıktan sonra bir konuşma yapan Başbakan Davutoğlu, konuşmasında sivil toplum kuruluşlarının önemine değindi.
Buluşmaya Başbakan Davutoğlu'nun yanı sıra; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Milletvekilleri Prof. Dr. Mustafa Şentop, Özlem Yemişçi, Ziyaettin Akbulut, Prof. Dr. Ömer Dinçer, Prof. Dr. Türkan Dağoğlu, Hüseyin Bürge, Harun Karaca, Gülay Dalyan, Şenol Gürşan, Kerim Yıldız, Mustafa Baloğlu, İsmail Kandemir, Dr. Nureddin Nebati, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Düzce Valisi Ali İhsan Su, Protokol Üyeleri, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'de bulunan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Metin Akgün, Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Meclis Üyeleri; Göksel Şahin, Rasim Silahlı, Mehmet Elverdi, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı; Engin Adıgüzeloğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; İbrahim Gönül, Cevat Sevim, Hüseyin Ersoy, Müslüm Kahraman, Fatih Keskin ve Haşim Yiğit katılımda bulundular.