Askeri Fabrikalar Tedarik Zinciri Trakya Buluşmaları Çalıştayı

17 Ocak 2020

17/01/2020

T.C. Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı olarak AFGM bünyesinde yer alan, Ana Bakım Fabrikaları, Hava Bakım Fabrikaları, Bakım Fabrikaları, Kara/Hava/Deniz Dikimevleri/ İlaç Fabrikalarının, nitelikli tedarik ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik olarak, yerlileştirme faaliyetleri kapsamında, Stratejik İşbirliği Anlaşmaları hazırlanmakta ve Onaylı Tedarikçi Havuzu envanteri oluşturulmaktadır.

Bu kapsamda, Trakya Bölgesinde Savunma ve Havacılık Sanayi Yerlileştirme Programlarını yürüten TÜDEP ile Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde ve Çorlu TSO’nun ev sahipliğinde Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğünün, ihtiyaçların tedariğinde; yerli ve milli imkanların kullanılması ve işbirliği kanallarının geliştirilmesi ile Stratejik İşbirliği Anlaşmaları ve Onaylı Tedarikçi geliştirme çalışmalarına, üretim ve altyapısı uygun Bölge sanayicilerinin de dahil edilebilmesi için özel bir çalıştay programı düzenlemiştir.

Söz konusu Çalıştaya katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Program İçeriği:

-          13.00-14.00 Protokol Konuşmaları

-          14.00- 15.15 AFGM ve Fabrikaların Tanıtım Sunumu

-          14.00-15.15 Stratejik İşbirliği Anlaşmaları Sunumu

-          14.00-15.15 Onaylı Tedarikçi Havuzu Sunumu

-          14.00-15.15 Toplu Fotoğraf Çekimi

-          15.15-15.30 Çay Kahve Arası

-          15.30-18.00 Firmalar ile B2B Birebir Görüşmeler, Firma Sunumları

-          18.00 Değerlendirme Konuşması, Teşekkür ve Kapanış

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 13:00-18:00

Tarih: 22.01.2020

Önemli Not:

-          LCV: Programa katılımcı sınırlı olduğundan ve B2B olarak karşılıklı birebir görüşmeler planlandığından TÜDEP / Nimet Altun Yetişgin’e firma ve isim yazdırılması gerekmektedir.

TEL: 0 554 124 13 44 (Whatsapp üzerinden mesaj ile de katılım bilgisi atabilirsiniz)

-          Programa gelecek ve görüşmelere katılacak firma temsilcilerinin, firmalarını ve ürünlerini tanıtan kartvizit+ broşür +CD gibi dokümanlar getirmesi rica edilmektedir.

Çalıştaya http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.