15. ICC TÜRKİYE TAHKİM GÜNÜ, 24 Ocak 2020, İstanbul, Türkiye

24 Aralık 2019

İlgi: ICC Türkiye Milli Komitesi’nin 24.12.2019 tarihli e-postası

İlgi kayıtlı e-postada, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Milletlerarası Tahkim Divanı ve ICC Türkiye Milli Komitesi, TOBB ile işbirliğinde İstanbul’da bir tahkim konferansı düzenlemektedir.

Bu konferansın amacı; Türkiye’de milletlerarası ticari ve yatırım tahkiminin gelişimine katkıda bulunmak, İstanbul’u tahkim ve alternatif uyuşmazlık çözüm merkezi olarak öne çıkarmak ve Türk tahkim camiasının hem ulusal hem de uluslararası seviyede tanıtımını yapmaktır.

Bu konferans katılımcılara, Türk tahkim topluluğu ile bağlantı kurma fırsatı ile birlikte, ICC tahkimindeki güncel gelişmeler hakkında bilgi edinme imkânını sağlayacaktır.

Kimler Katılmalı

Avukatlar, Hakemler, Hâkimler, Mühendisler, Akademisyenler, Hukuk müşavirleri, Oda/Borsa Hukuk Müşavirleri, Yüksek lisans ve doktora öğrencileri

Kayıt Bilgileri

Konferans kayıt formunun http://icc.tobb.org.tr/icctahkim2020 adresinden en geç 20 Ocak 2020 tarihine kadar doldurulması ve kaydın tamamlanmasını teminen kayıt ücretinin belirtildiği şekilde ödenerek dekontunun Türkiye Milli Komitesine bildirilmesi (faks/e-posta ile) gerekmektedir.

Kayıt ücretine; tüm gün toplantı paketi, tüm dokümanlar, öğle yemeği ve ICC Tahkim Kurallarının Türkçe baskısı dâhildir.

İngilizce – Türkçe simültane tercüme mevcuttur.

Taslak program ekte sunulmaktadır. Detaylı program bilahare iletilecektir. Milli Komite websayfasını takip ediniz.

Yer Fairmont Quasar İstanbul Otel Büyükdere Caddesi, 76, Mecidiyeköy, İstanbul

Daha fazla bilgi için