TOBB2B İle Uluslararası İşbirliği Tekliflerine Ücretsiz Erişim

23 Aralık 2019
TOBB2B İle Uluslararası İşbirliği Tekliflerine Ücretsiz  Erişim

TOBB2B ile Uluslararası İşbirliği Tekliflerine Ücretsiz Erişim Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından üye firmalarının uluslararası ticari işbirliğini geliştirmek amacıyla “Business To Business” (B2B) web portalı geliştirilmiştir.

Bu portal sayesinde, yurtdışından gelen ticari taleplerin firmalara duyurulmasına ve onların tekliflerinin de diğer ülkelerdeki olası müşterilere ya da işbirliği yapabilecekleri firmalara ulaştırılmasına çalışılmaktadır. Geliştirilen bu yeni portal üzerinden hem Türk hem de yabancı firmalar ürünlerini, faaliyetlerini ve yapmak istedikleri işbirliği tiplerini kolayca Internet ortamına aktarabilmekte, talep ve tekliflerini sunabilmektedirler. Ayrıca firmalar, bu portal üzerinden yurtdışı ihale, özelleştirme ve yatırım projelerini takip edebilmektedirler.

Sistemde “İTHALAT” yapmak istiyorsanız “ALIM YAPMAK İSTİYORUM”, “İHRACAT” yapmak istiyorsanız “SATIŞ YAPMAK İSTİYORUM”, “İŞBİRLİĞİ” tekliflerine ve “İHALE” duyurularına ulaşabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, www.tobb2b.org.tr web sitesinin açılışında bulunan butonlar ile istediğiniz seçeneğe tıklamanız.