Networking ve İşbirliği Geliştirme Toplantısı

2 Aralık 2019

02/12/2019

Odamız tarafından 17 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek “Networking ve İşbirliği Geliştirme” toplantısına katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Toplantı Programı:

Toplantı Konusu: Toplantımız, bir tanıma ve tanışma toplantısı olacaktır. Nitelikli iş bağlantıları kurmak, yeni insanlar ile tanışmak ve bu tanıştığınız kişiler ile, iş birliği yaparak, ürün ya da hizmetlerinizi daha büyük kitlelere ulaştırmak amaçlanmıştır. Tanıştığınız kişilere verebilmeniz için bol kartvizit getirmeniz önemlidir.

Moderatör Dr. Yılmaz SÖNMEZ / Ortak Akıl Yönetim Danışmanlık

09:30-09:45  Kayıt

10:00-12:00  İkili Görüşmeler

12:00-12:30  Dr. Yılmaz Sönmez “2020 yılında Türkiye’de ve Dünya da Ekonomik Öngörüler ve İşletmeler için Stratejiler”

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Toplantımız kontenjanla sınırlı olup http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.