Kurullar ve Toplantılar ile İlgili Diğer İşler

28 Kasım 2019

İlgi:T.C. Tekirdağ Valiliği İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nün 19.11.2019 tarihli ve 29-103255-050.99-E.747707 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Sayın Valimiz Aziz YILDIRIM’ın başkanlığını yürüttüğü Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurulu tarafından 31.07.2019 tarihinde yapılan toplantıda, Mersin de inşası başlana ve Sinop’ta inşası planlanan Nükleer Güç Santrallerinde kullanılacak olan makine, boru, kazan, vana, pompa, kablo vb ürünlerin İlimiz firmaları tarafından üretilmesi amacıyla etkinlik yapılması kararı alındığı bildirilmişidir.

Bu kapsamda 06.12.2019 tarihinde İSO Odakule/İstanbul Binasında, konunun taraflarınca Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecek olup katılmayı planlayan firmalarımızın toplantıya götürülmesi amacıyla Trakya Kalkınma Ajansı tarafından araç kaldırılacaktır.

06.12.2019 tarihinde gerçekleştirilecek toplantıya Trakya Kalkınma Ajansı tarafından karşılanan araç ile gitmek isteyen firmaların İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü Nilay Taylan (Tel: 444 6 100 E-posta [email protected]) ile irtibata geçmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.