E-belge, E-defter Uygulamaları

E-belge, E-defter Uygulamaları

Sayın Üyemiz,
İlgi: Çorlu SMMM Odası'nın 25.11.2019 tarihli e-postası
İlgide kayıtlı e-postada, 01.01.2020 tarihinde yürürlüğe girecek olan 509 sayılı Vergi usul kanunu genel tebliğine göre sektörler bazında satış Hasılatına göre ve kesilen fat.tutarına göre e-fat. Veya e-arşiv fatura düzenlenme zorunluluğu getirilmiştir.Bu konuda mükelleflerin tamamını ilgilendiren tebliğin uygulamaları ile ilgili Çorlu SMMM Odası tarafından eğitim düzenleneceği bildirilmiştir.

Bilgilerinize sunarız,

NOT:
e-Belge/e-Defter Uygulamaları(e-Fatura,e-Arşiv,e-Arşiv(Portal),e-irsaliye,e-Gider Pusulası,e-Smm,e-Müstahsil makbuzu,e-Bilet,e-Defter,Zaman Damgası,e-Uygulamalara Geçişte Yeni Kriterler ve Süreler,Müracaat Süreçleri) hakkında Çorlu SMMM Odasında 06.12.2019 Tarihinde Cuma Günü Saat 10:00 'da Seminer Düzenlenecektir.