"Marmara ve Trakya Oda – Borsaları "Akreditasyon Çalışmaları Bilgilendirme Toplantısında Bir araya Geldi

11 Kasım 2019

“Marmara ve Trakya Oda - Borsalar Akreditasyon Çalışmaları Bilgilendirme Semineri" 11 Kasım 2019 tarihinde Odamızda gerçekleşti.

Odamız Genel Sekreteri İbrahim Karağöz, Marmara ile Trakya Bölgesi’nde ki oda – borsaların katıldığı seminerin açılış konuşmasında; “Oda/borsa akreditasyon sistemi çalışmaları ve sistem iyi uygulamaları kapsamında düzenlenen akreditasyon çalışmaları bilgilendirme seminerine hoşgeldiniz. Sizleri şahsım ve çorlu ticaret ve sanayi odası adına saygıyla selamlıyorum. Siz değerli meslekdaşlarıma, Çorlu’da ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum.Akreditasyon kılavuzunun her bir maddesini değerlendirip hazırlamış olduğumuz stratejik planlarımız ile üyelerimizin memnuniyetini arttırmak temel hedefimizdir.Davetimize katılan tüm oda/borsalarımızın akreditasyon çalışmalarında  gurur duyacağımız başarılara imza atmasını temenni eder sizleri şahsım ve odam adına sevgi ve saygıyla selamlarım.” Dedi.