DUYURULAR

Yeni İnsan Kaynakları Trendleri-İşyerinde Motivasyonu Arttırmanın Yolları Semineri

4 Kasım 2019

SAYIN ÜYEMİZ

04/11/2019

Odamız tarafından 18 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirilecek “Yeni İnsan Kaynakları Trendleri-İşyerinde Motivasyonu Arttırmanın Yolları” konulu seminere katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Saygılarımızla,

İbrahim KARAĞÖZ

Seminer İçeriği:

Seminer Konusu:

İnsan Kaynakları Yönetimi Nedir? Neden Bir İnsan Kaynakları Departmanınız Olmalı? Yeni İK Trendleri, Günümüzde Çalışan Profili, Çalışanlar Nasıl Motive Olur? Çalışan Olarak Nasıl Motive Oluruz? Genel Değerlendirme

Konuşmacı: Doç.Dr. Yeliz YEŞİL- Trakya Üniversitesi

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 14:00-16:00

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.

NotEğitimlerimize kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz Ücretsizdir.