24 Ekim 2019
1. Meslek Komitesi´nden Grup Üyelerine Ziyaret

Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Ersoy, Yönetim Kurulu Üyesi ve 1. Meslek Komite Üyesi Haşim Yiğit, Komite Başkanı Nurdoğan Yavuz, Komite Üyeleri; İsmail Güven ve Köksal Dündar  24 Ekim 2019 Perşembe günü  1. Meslek Grubunda bulunan Çorlu Konak Gıda ve Unlu Mamuller   San. Tic. Ltd. Şti. Yunus Kınık, Er Ambalaj Fırın Ürünleri İmalatı Şubesi Fahri Er, Nisa Unlu Mamülleri Ahmet Kubat,  Sülün Unlu Mamülleri ve Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Serkan Türk, Harika Börek Abdurrahim Bulut, Otantik Simit Kafe Ali Özyürek, Cancanım Ekmek Gıda Turizm İnşaat Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti. Osman Cancan, Safmıll Gıda A.Ş. Ergene Şubesi Celal Soyaçekti, Ronly Gıda San. ve Tic. A.Ş. Çorlu Şubesi Savaş Gürpınar, Başoğlu Ekmek Unlu Mamülleri San. ve Tic. Ltd. Şti. Süleyman Baş ve Dadaşlar Ek-Pa Cafe Restaurant’a ziyarette bulundular.

Ziyaretlerde 1.Meslek Komitesi’nin çalışmalarından ve sektörel sorunlarla ilgili yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

HABER GÖRSELLERİ