Tekirdağ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal´dan Odamız Meclisi´ne Ziyaret

27 Eylül 2019
Tekirdağ  Sanayi  ve Teknoloji İl Müdürü  Fahrettin Akçal´dan Odamız Meclisi´ne Ziyaret

Tekirdağ  Sanayi  ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal 26 Eylül 2019 Perşembe günü Odamız Meclisi’ne ziyarette bulundu.

Fahrettin Akçal; Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Hüseyin Ersoy, Meclis Başkan Yardımcıları; Umut Güngör, Faysal Çakmak, Meclis Katip Üyesi İsmail Korkut ve Meclis Üyeleri tarafından ağırlandı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan; “Tekirdağ ve Bölgemiz için yaptığınız özverili çalışmalardan dolayı sizlere şahsım ve Meclisimiz adına teşekkür ederim. Odamız olarak bölgemizin gelişimi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak güzel projeler üreteceğimize inanıyorum” dedi.

Misafirperverliklerinden dolayı Odamız Meclisi’ne teşekkür  eden  Sanayi  ve Teknoloji İl Müdürü Fahrettin Akçal; Tekirdağ sanayisinin durumu, gelecek vizyonu, ülkemiz sanayi stratejisi vizyonu kapsamında ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında Meclis Üyelerine  sunum gerçekleştirdi.