Almanya Schengen Vize Başvuru Noktası Çorlu TSO´da Hizmet Vermeye Başladı

23 Eylül 2019
Almanya Schengen Vize Başvuru Noktası Çorlu TSO´da Hizmet Vermeye Başladı

Türkiye’de Almanya vize başvurusu için resmi olarak yetkilendirilmiş tek kuruluş olan İDATA 23 Eylül 2019 tarihi itibarıyla Pazartesi ve Çarşamba günleri 10:30-16:00 saatleri arasında Odamızda hizmet vermeye başlamıştır.

Almanya Dış İşleri Bakanlığı ile yapılan sözleşme doğrultusunda, 9 Aralık 2019 tarihinden itibaren Mobil başvuru hizmeti kapsamında vize başvuru dosyaları İDATA İstanbul Gayrettepe ofisine  kargo ile gönderilecek , evrakı tamamlanan kişilere Çağrı Merkezi tarafından biometrik kayıt randevusu verilecektir. Başvuru sahipleri kendilerine en yakın Mobil ofise gelerek parmak izi vermeye devam edeceklerdir.

Mobil başvuru hizmeti hakkında sorularınız ve randevular için +90 850 460 05 80 numaralı hattan İDATA Çağrı Merkezine ulaşabilirsiniz veya www.idata.com.tr web sitesinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz.

İDATA Mobil Başvuru Ofisi Adres:

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası 2 .Kat

Zafer Mahallesi Şehitler Cad. No:6 ÇORLU