1. Dakar Petrol ve Gaz Fuarı

Tarih      :21/06/2019

Sayı        :5573

İlgi: TOBB’nin 20.06.2019 tarih ve 6335 sayılı yazısı

İlgi'de kayıtlı yazıda, Dışişleri Bakanlığı'nın yazısı ile, Senegal Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği'nden alınan bir notaya atfen, 1. Dakar Petrol ve Gaz Fuarı'nın, Senegal Uluslararası Dış Ticaret Merkezi ve Netoil Group Investment S.A. ile işbirliği içinde Senegal Devleti'nin himayelerinde "Afrika'da Petrol, Gaz ve Yeşil Enerji: Enerji Geçişi ve Altyapıların Finansmanında Yenilikçi Çözümler ve Yatırım Fırsatları" temasıyla 24-28 Haziran 2019 tarihleri arasında Dakar Uluslararası Dış Ticaret Merkezi'nde düzenleneceği bildirilmektedir.

Notada ayrıca, genel olarak enerji ve özellikle de yenilenebilir enerji odaklı petrol ve gaz alanında müdahil olan tüm ilgili taraflara açık olan fuarın aynı zamanda yerel ve yabancı yatırımcılar, hükümet temsilcileri ve tüm petrol ve gaz sanayi aktörleri arasında yatırım alanında fırsatları, ortaklıkları ve ticari alanda işbirliklerini görüşme imkanı veren bir platform olduğu belirtilmektedir.

Söz konusu fuara ilişkin detaylı bilgilere Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Yurtdışı Etkinlikler" sayfasından ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.