Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Bakanı Liam Fox Katılımlarıyla İş Forumu

Tarih      :14/06/2019

Sayı        :5380

İlgi: TOBB’nin 13.06.2019 tarih ve 5947 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Birleşik Krallık Uluslararası Ticaret Bakanı Sayın Liam Fox'un Türkiye'ye gerçekleştireceği ziyaret kapsamında, Birliğimizce bir iş forumunun düzenlenmesi planlanmaktadır. Bahse konu iş forumuna Sayın Fox iştirak ederek ülkemiz iş dünyasına hitap edecektir.

İş forumu 18 Haziran 2019 Salı günü 11:30 – 12:45 arasında Ankara'da Birliğimiz hizmet binasında gerçekleştirilecektir.

İş forumuna katılım ücretsiz olup, katılmak isteyenlerin 17 Haziran 2019 Pazartesi günü saat 12:00'ye kadar katılım teyitlerini Birliğimize (Anara Daylan, E-posta: [email protected]) bildirmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.