Tunus Yatırım Forumu

Tarih      :10/06/2019

Sayı        :5239

İlgi: T.C. Trakya Kalkınma Ajansı’nın 30.05.2019 tarih ve 581 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünün 24.05.2019 tarih ve 172717 sayılı yazısında, 20-21 Haziran 2019 tarihlerinde Tunus Cumhuriyeti Kalkınma, Yatırım ve Uluslararası İşbirliği Bakanlığının desteğiyle “Tunus’ta Yatırım Yap, Fırsatı Yakala” temalı Tunus Yatırım Forumunun ve Forum kapsamında; dijital ekonomi, otomobil, havacılık ve gıda işleme sektörlerine ilişkin yuvarlak masa toplantısının düzenleneceği belirtilmiştir.

Bu kapsamda, Tunus Yatırım Forumuna ilişkin üst yazı, program ve davet mektubu tarafınıza ekte sunulmuştur.

Bilgilerinize sunarız.