GELECEĞİNE YÖN VER KARİYER ZİRVESİ

23 Mayıs 2019

22.05.2019

Odamız ve  TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu işbirliğinde;

Yakında mezun olacak lise son sınıf öğrencilerimizin avukatlık, doktorluk, mühendislik, gastronomi, eczacılık ve psikoloji alanlarında deneyim/bilgi kazanması ve öğrencilerimizin kariyer planlamalarına katkı sağlanması amacıyla 28 Mayıs 2019, Salı günü gerçekleştireceğimiz, aşağıda detaylı programı sunulan “GELECEĞİNE YÖN VER KARİYER ZİRVESİ” etkinliğimizde siz değerli öğrencilerimizi aramızda görmekten memnuniyet duyarız.

İzzet VOLKAN

Yönetim Kurulu Başkanı

GELECEĞİNE YÖN VER KARİYER ZİRVESİ PROGRAMI:

Tarih                          : 28 Mayıs 2019, Salı

Saat                            : 13:00 – 17:00

Konuşmacılar            : Mehtap ŞEN / Doktor  (Can Tekstil A.Ş. İş Yeri Hekimi)

Egemen GÜRCÜN / Avukat (Tekirdağ Barosu)

C. Gökhan CENGİZ / Mühendislik &İş Güvenliği (FGC Avrupa Çevre Danışmanlık)

Fatma ÖZKAN /Psikolog (Mektebim Okulları)

Asil AYBAR / Gastronomi (Aybar Tavukçuluk)

Eda ARSLAN /Eczacı (Eda Eczanesi)

Başarı Hikayesi         : İzzet VOLKAN / Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı (Volkan Otomotiv/Ford)