İstanbul Ticaret Odası tarafından 2019 yılında düzenlenen fuarlar

Tarih     :16/05/2019

Sayı       :4637

İlgi: TOBB’nin 06.05.2019 tarihli 34221550-720-4734 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, ülkemizin ihracatının artırılması ve firmalarımıza yeni ihracat imkânlarının sunulabilmesini teminen, İstanbul Ticaret Odası tarafından 2019 yılında tüm sanayi, ticaret hizmet ve yatırım sektörleri, gıda ve içecek ürünleri ile konaklama endüstrisi alanlarında 5 ayrı ülkede 5 ayrı fuarın düzenleneceği belirtilmektedir.

Söz konusu fuarlara ilişkin duyuru ve katılım sözleşmesi, TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki Uluslararası İş İmkânları/Yurtdışı Etkinlikler bölümünden temin edilebilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.