Çorlu TSO´da “Sağlıklı Beslenmede Ekmeğin Yeri ve Önemi Paneli” Gerçekleşti
3 Mayıs 2019
Odamız gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin katılımda bulunduğu “Sağlıklı Beslenmede Ekmeğin Yeri ve Önemi Paneli” 02 Mayıs 2019 Perşembe günü Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleşti.
Odamız Yönetim Kurulu ve 1. Meslek Komite Üyesi Haşim Yiğit, 1. Meslek Komitesi Başkanı Nurdoğan Yavuz, Komite Üyeleri; Hidayet Kılıç, İsmail Güven, Köksal Dündar’ın iştirak ettiği ve Moderatörlüğünü Doç. Dr. Emine Binnetoğlu’nun yaptığı panelde; Gıda Mühendisi Gören Yavuz “Ekmek ve İçeriği”, Gıda Teknikeri Özge Altuntaş “Ekmek, Yasal Mevzuat, Hijyen”, İşletmeci Pelin Akbulut “Ekmek ve Maliyeti”, Diyetisyen Sinem Kaya Savcı “Sağlıklı Beslenme ve Ekmek” konularında gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerimize bilgilendirmede bulundular