Dış İlişkiler ve AB ile ilgili Diğer İşler

2 Mayıs 2019

Tarih     :02/05/2019

Sayı       :4132

İlgi: T.C. Tekirdağ Valiliği İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nün 19.04.2019 tarihli ve 31403330-749 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Avrupa Birliği Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti ortak finansmanlarıyla Rekabetçi Sektörler Programının 2. Dönemi kapsamında Türkiye’nin 81 ilini de kapsayan yeni bir proje teklif çağrısına çıkıldığı bildirilmektedir.

“Yaratıcı Endüstriler” ve “Araştırma ve Geliştirme” başlıklarında çıkılan ve toplam bütçeleri sırasıyla 20 ve 30 milyon Avro olan proje teklif çağrısına başvurular 1 Nisan-29 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.