İşbirliği Faaliyeti

24 Nisan 2019

Tarih     :24/04/2019

Sayı       :3919

İlgi: İŞKUR Çorlu Hizmet Merkezi’nin 18.04.2019 tarihli ve 800-E.00001735227 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, 2019 yılı istihdam seferberliği faaliyetleri ile doğrudan bağlantılı olmasa da uzun vade de tüm sektörlerin ihtiyacını ve genel anlamda nitelikli işsizliği veya niteliksiz işsizliği azaltmak için tedbir ve hazırlık faaliyetlerini yürütüldüğü bildirilmiştir.

Bu bağlamda, Tekstil sektörü için ara eleman yetiştiren Çorlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 30 Nisan 2019 tarihinde saat 10:00 da toplantı düzenlenecektir.

İlgili firmaların İŞKUR ile işbirliği içinde mezun olmasına az kalan öğrencilerle buluşması, olası destekleyici teşvikler ve işbaşı eğitim programları hakkında bilgilenilmesi ve okulun artı ve eksi yönleriyle özel sektör tarafından incelenerek değerlendirilmesi, karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleşmesi beklenmektedir.

Bilgilerinize sunarız.