Böbrek Sağlığı İçin Beslenme ve Hayat Tarzı Önerileri Semineri

18 Nisan 2019

18/04/2019

Odamız ve Türk Böbrek Vakfı Tekirdağ Diyaliz Merkezi işbirliğinde hazırlanan 29 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek “Böbrek Sağlığı İçin Beslenme ve Hayat Tarzı Önerileri” konulu seminere katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Seminer İçeriği:

Konuşmacılar: Türk Böbrek Vakfı Tekirdağ Diyaliz Merkezleri Koordinatörü Ali ARDA

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 14:00-15:00

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir. Eğitimimiz/Seminerimiz Ücretsizdir.