Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi

11 Nisan 2019

Tarih     :10/04/2019

Sayı       : 3489

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 27.03.2019 tarih ve 3253 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Bilindiği üzere Ankara Ticaret Odası, 2017 yılında yaklaşık 15.000 kişinin katılımıyla "Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi" düzenlemiştir. Bu zirve kapsamında konferans ve çeşitli konularda eğitim kampları düzenlenerek coğrafi işaretler tüm boyutlarıyla ele alınmış, coğrafi işaretli ürünler sergilenerek ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilmiştir.

Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi'nin ikincisi, "Anadolu'dan Dünyaya" temasıyla 18-19-20 Nisan 2019 tarihlerinde, Ankara Ticaret Odası Congresium International Convention & Exhibiton Center'da düzenlenecektir.

Söz konusu zirveye ilişkin Ankara Ticaret Odası'nın duyuru yazısı ve zirvede gerçekleştirilmesi planlanan ikili iş görüşmelerine katılım sağlayacakların doldurabileceği forumlar ekte sunulmuştur. Uluslararası Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi'ne katılımın sağlanması hususunu bilgilerinize sunarız.