ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI AR–GE BİRİMİNE PERSONEL ALINACAKTIR

10 Nisan 2019

AR – GE BİRİMİNE

PERSONEL ALINACAKTIR

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası AR-GE Birimi bünyesinde görevlendirilmek üzere aşağıda özellikleri taşıyan  AR-GE personeli alınacaktır.

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

b) Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak.

c) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı beş yıl veya daha fazla süreyle ya da devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık, vergi kaçakçılığı veya haksız mal edinme suçlarından hapis cezasına mahkûm olmamak.

d) Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özürü bulunmamak, Tacir veya esnaf sayılmalarını gerektiren bir faaliyette bulunmamak, Kısıtlanmış olmamak,

e) Üniversitelerin en az dört yıl süre ile eğitim veren Mühendislik fakültelerinin; (Endüstri, Elektrik-Elektronik, Mekatronik bölümleri) ile bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi veya yurtdışı öğrenim kurumlarından birini bitirmiş olmak.

f) Dış Ticaret, Araştırma, Geliştirme ve Tasarım faaliyetlerinin desteklenmesine ilişkin uygulama ve denetim yönetmeliği ve ARGE ile ilgili mevzuat hususlarında bilgi sahibi olmak.

g) İyi derecede bilgisayar kullanıyor olmak (MS Office uygulamalarına hakim)

h) Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) İngilizce puan türünden en az 60 puan veya  TOEFL-IBT sınavından en az 72 puan veya IELTS sınavından en az 5 puan almak (Tercihen),

ı) Kamuda veya özel sektörde en az 2 (iki) yıl iş tecrübesine sahip olmak (Tercihen),

i) Sürücü belgesine sahip olmak,

j) 30 yaşını doldurmamış olmak,

k) Yoğun çalışma temposunda dinamik çalışabilen, seyahat engeli olmayan,

l) İş takibi yüksek, Stratejik bakış açısına sahip, İletişim becerileri ve problem çözme yeteneği olan,

m) Zaman yönetimi konusunda başarılı, Araştırmacı özelliğe sahip,

MÜRACAAT

Müracaatların Çorlu TSO Halkla İlişkiler Servisine yapılması gerekmektedir.

Müracaatların son tarihi;  18 Nisan 2019 ‘ dur.

Bilgi için; Tel: 0850 305 59 59   E-posta:[email protected]