Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu Geleneksel Vergi ve Tescil Ödül Töreni´ne Katıldı

8 Aralık 2014
  Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Keşan Ticaret Borsası ve İpsala Ticaret Borsası'nın Geleneksel Vergi ve Tescil Ödül Töreni  06 Aralık 2014 Cumartesi günü gerçekleşti.

Törene; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Sağlık Bakan Yardımcısı Erkan Kandemir, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, TEPAV (Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı) Direktörü Prof. Dr. Necdet Budak, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, AK Parti Edirne İl Başkanı Rafet Sezen, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Mustafa Mercan, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Köroğlu katılımda bulundu.