Çalışma Hayatında Güncel Değişiklikler Eğitimi

25 Mart 2019

25/03/2019

Odamız tarafından 04 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek “Çalışma Hayatında Güncel Değişiklikler” konulu eğitime katılımınızı rica eder, memnuniyet duyarız.

Eğitim İçeriği:

Eğitim Konusu: Alt işveren İşçilerinin Ücret ve Yıllık İzinleri (6552), Gece Çalışma Süresi (6645), Sanatsal Faaliyetlerde Çalışan Çocuklar (6645), Mazeret izinleri (6645), Doğuma Bağlı Haklar ve Yarım Çalışma Ödeneği (6663), Uzaktan Çalışma ve Mesleki Anlamda Geçici İş İlişkisi (6715), Turizm Sektöründe Denkleştirme (6715), Eşitlik İlkesi ve Ayrımcılık Yasağı(6701), Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (6698), Yıllık İzinlerin Bölünmesi (6704), İş Mahkemeleri Kanunu ve Arabuluculuk Faaliyetleri (7036), İstihdam Teşvikleri ve Sosyal Güvenlik Mevzuatında Son Değişiklikler (7103)

Eğitimci: Lütfi İNCİROĞLU

Yer: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu

Saat: 09:30-12:30

Eğitimlerimize http://www.corlutso.org.tr/akademi.html (Çorlu TSO Akademi) adresinden başvurmanız dahilinde kaydınız gerçekleşecektir.

Not: Eğitimlerimize kayıt yaptırıp katılım gösteren tüm katılımcılara “Katılım Sertifikası” verilecektir. Eğitimimiz Ücretsizdir.