CHP Tekirdağ Milletvekilleri; Faik Öztrak, İlhami Özcan Aygun ve Beraberindeki Heyetten Odamıza Ziyaret

22 Mart 2019

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, İlhami Özcan Aygun, Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, İl Başkanı Mehmet Ali Işıkgör ve Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar  22 Mart 2019 Cuma günü Odamıza ziyarette bulundular.

Ziyarette; Odamız Yönetim Kurulu Başkanı  İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Bayındır, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı ve Gönül İşbul hazır bulundular.

Çorlu TSO’nun Başarılarını Yakından Takip Ediyoruz

Ziyarette Çorlu TSO’nun bölgenin en önemli kurumlarından biri olduğunu dile getiren CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak; “Çorlu TSO, bölgemiz açısından son derece önemlidir. Sanayinin ve ticaretin merkezi olan Çorlu’da gerek üye sayısı gerekse yaptığı faaliyetlerle adından söz ettiren Çorlu TSO’nun başarılarını yakından takip ediyoruz” dedi.

Çorlu TSO;  Bölgeye  Ekonomik ve Sosyal Anlamda Katkılar Sağlamaktadır

CHP  Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun; "Çorlu TSO yapmış olduğu faaliyetlerle, hem bölgeye hem de Çorlu’ya ekonomik ve sosyal anlamda büyük katkılar sağlamaktadır. Çorlu, Trakya’da sanayi ve ekonominin temel noktasıdır. Çorlu’nun yeri oldukça büyüktür” ifadelerini kullandı.

Çorlu ve Bölgemiz İçin Projelerimizi Hayata Geçiriyoruz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “CHP Tekirdağ Milletvekillerimizi ve heyetini odamızda ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Çorlu büyük bir sanayi kentidir. Üyelerimizin yararına olacak çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz devam ediyor. Hükümetimiz, Vekillerimiz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve diğer Odalarımız, her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmaktadır. Bu birlik ve beraberliğin, her zaman süreceğine inanıyorum” dedi.

HABER GÖRSELLERİ