Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

22 Mart 2019

19/03/2019

Ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla, Odamız, Çorlu İŞKUR ve KOSGEB iş birliğinde 08.04.2019-11.04.2019 (Eğitim toplam 4 gün sürmektedir) tarihleri arasında Odamız Hizmet Binası Kuzey Eğitim Salonunda Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi gerçekleşecektir.

Söz konusu eğitim mülakat tarihi 04.04.2019 olup Çorlu İŞKUR Hizmet Merkezinde yapılacaktır. Eğitim kontenjanla sınırlı olup (25 Kişi) eğitimlere katılmak isteyen kursiyer adaylarının başvurularını www.kosgeb.gov.tr internet adresinden E-Devlet şifreleriyle yapmaları gerekmektedir. (Detaylı bilgi için müracaat: Çorlu İŞKUR)

Bilgilerinize sunarız.

Not: Girişimcilik Eğitim Destek Programında E-Devlet üzerinden başvuru yapılması zorunlu olup başvuru yapmayanlar eğitime alınmayacaktır.