KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Toplantısı Odamızda Gerçekleşti

21 Mart 2019
KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Toplantısı  Odamızda Gerçekleşti

Odamız ev sahipliğinde KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan “KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Toplantısı” 21 Mart 2019 Perşembe günü Odamız Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleşti.

Söz konusu toplantıda KOSGEB Tekirdağ Çorlu Müdürü Özay Cebeci, KOBİ Uzmanı Bedri Döngel ve KOBİ Uzman Yardımcısı Taha Çeykel’in gerçekleştirdiği sunumlarla; “2019 – 01 İmalat Sanayi Sektöründe Dijitalleşme Sürecine Katkı Sağlayabilecek Yerli Teknoloji Geliştiricisi KOBİ’lerin Desteklenmesi” Proje Teklif Çağrısı, “2019 – 02 İmalat Sanayi Sektöründe Faaliyet Gösteren KOBİ’lerin Üretim ve İlişkili İş Süreçlerinde Dijital Teknolojilerden Yararlanma Düzeyinin Arttırılması” Proje Teklif Çağrısı,  04.03.2019 tarihli Başkanlık Olur’u ile onaylandığı, bu çağrılar kapsamında, İmalat sanayi sektöründe dijitalleşme için; yerli ve yetkin teknoloji geliştiricisi KOBİ envanterini genişletmek, İmalat sanayi KOBİ’lerinin, yerli teknoloji geliştiricilerle işbirliği öncelikli olmak üzere dijitalleştirilmiş iş süreci sayısını arttırmak konularında katılımcılara bilgiler aktardılar.