TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, Başkan ve Başkan Yardımcılarını Seçti

7 Mart 2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, başkan ve başkan yardımcıları seçimleri tamamlandı.

27 Şubat 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen seçim sonucu belirlenen 17 kişiden oluşan TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeleri ilk toplantılarını, 1 Mart 2019 Cuma günü; Koordinatör Oda olan Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda bir araya gelerek gerçekleştirdiler.

“Başkanlığa Cemal Gökhan Cengiz Seçildi”

“TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkan ve Başkan Yardımcılarının Seçimi” gündemiyle ilk toplantılarını gerçekleştiren, Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nin; 17 Üyesinin oy kullandığı ve gizli oy aleni tasnif esasına göre gerçekleştirilen seçim sonucunda;

Başkanlığa                             Cemal Gökhan Cengiz  (Çorlu TSO )

Başkan Yardımcılığına             Tuncer Akbulutlar  (Tekirdağ TSO)

Başkan Yardımcılığına             Gürkan  Kartal (Çerkezköy TSO)

TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Cemal Gökhan Cengiz; “Ben ve takım arkadaşlarım vizyonel bir bakış açısıyla yeni nesil girişimcilerle birlikte bu potansiyeli artırmayı hedefliyoruz. Gerçekleştirmek istediğimiz projelerle bölgemizde ki girişimcilere destek vermeyi amaçlıyoruz. Yeni görev dağılımımızın bölgemize ve kurumumuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.