GİSBİR Toplantısı

28 Şubat 2019

Tarih     :28/02/2019

Sayı       :2131

İlgi: T.C. Tekirdağ Valiliği İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’nün 22.02.2019 tarihli ve 29403255-050.99-E.451 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Sayın Valimiz Aziz YILDIRIM’ın Başkanlığını yürüttüğü Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurulu (KÜSİ) tarafından “Milli Savaş Gemileri, Denizaltılar vb. Savunma Sanayi ve Ticari Gemi İnşa alanlarında Tuzla ve Yalova Bölgelerimizde kümelenen tersanelerin ihtiyaç duyduğu ve ağırlıklı olarak ithal ettiği ürünlerin ilimizdeki firmalar tarafından üretilmesi ile ilgili GİSBİR (Gemi İnşa Sanayiciler Birliği) ASFAT A.Ş. (Askeri Fabrikalar ve Tersaneler A.Ş.) ve Odamız işbirliğinde firmalarımız için ikili görüşmeler içeren toplantı gerçekleştirilecektir.

Söz konusu toplantı 06.03.2019 Çarşamba günü Çorlu Hilton Otel’de saat 13:30 da gerçekleştirilecektir. Toplantıya katılımlarınızdan memnuniyet duyarız.

Bilgilerinize sunarız.