İstanbul Ticaret Odası Fuarları Hk.

24 Aralık 2018

Tarih     :24/12/2018

Sayı       :12878

İlgi: İstanbul Ticaret Odası’nın 18.12.2018 tarihli ve 84329644/141239 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Ülkemizin gerçek değerleri ile tanıtılması, ihracatımızın arttırılması, sektörlerimize yeni iş imkanları sunulması hepimizin ortak amacı olduğu bu çerçevede, uluslararası organizasyonlara ülkemizin her bölgesinden sektör mensuplarımızın katılımı büyük önem taşıdığı bildrilmiştir.

Yukarıda sunulan hususlara istinaden, İstanbul Ticaret Odası’nın 2019 yılı fuar programında yer alan bazı fuarların bilgileri ekte sunulmaktadır.

Bilgilerinize sunarız.

DOSYALAR / BELGELER