İmar Barışı, Kentsel Dönüşüm ve Tapu Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı Odamızda Gerçekleşti

19 Aralık 2018

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ile Tekirdağ Barosu Başkanlığı işbirliğinde düzenlenen “İmar Barışı, Kentsel Dönüşüm ve Tapu Uygulamaları” bilgilendirme toplantısı 19 Aralık 2018 Çarşamba günü Odamız Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleşti.

Av. Ali Rıza İlgezdi, Av. Şenol Saltık, Turgay Gültekin ve Av. M. Şeref Kısacaık tarafından İmar Barışı, Kentsel Dönüşüm ve Tapu Uygulamaları, "İmar barışına kimler başvurabilecek?" "Kimler başvuramayacak?" "İmar barışı için ne kadar bedel ödenmesi gerekecek?" gibi  konular hakkında katılımcılara bilgiler aktarıldı.

Toplantı; katılımcılar tarafından sorulan soruların cevaplandırılmasıyla sona erdi.

HABER GÖRSELLERİ