Türkiye 100 Programı

19 Aralık 2018

Tarih     :19/12/2018

Sayı       :12755

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde ve TEPAV işbirliğinde, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerini belirlemek üzere 2011 yılında, Türkiye 25 programı gerçekleştirildi. Sonraki yıllarda Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketini tespit edip ödüllendirmek amacıyla bu program Türkiye 100 olarak devam etti. Bu yıl Türkiye 100 Programının beşincisi gerçekleştirilecektir.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinin başarı hikâyeleri, gençleri girişimci olmaya teşvik ediyor. Türkiye 100 sayesinde şirketlerini hızla büyütmeyi başaran girişimcilerin başarı öyküleri geniş kesimler tarafından bilinir hale geliyor.

2011 yılından bu yana gerçekleştirilen Türkiye 100 yarışmasını bu yıl yeniden düzenliyor. Başvuran şirketler, 2015-2017 dönemi satış gelirleri büyüme hızına göre değerlendirilecektir. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkiye 100 ile hızlı büyüyen şirketlerin görünürlükleri artacaktır.

Başvuru kriterleri ve detaylar için: http://turkiye100.tobb.org.tr/

Türkiye 100 başvurusu ücretsizdir. Son başvuru tarihi ise 31 Ocak 2019’dur.

Bilgilerinize sunarız.