Odamızda “Gıda İşletmeleri ve Modern Yönetim Anlayışı Eğitimi” Gerçekleşti
Odamız gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin sorunlarının tespiti ve çözüm önerileri bulunması kapsamında düzenlenen “Gıda İşletmeleri ve Modern Yönetim Anlayışı Eğitimi” 30 Kasım 2018 Cuma Günü Batı Eğitim Salonu’nda gerçekleşti.
Eğitime; Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu ve 1. Meslek Komite Üyesi Haşim Yiğit, Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Yurtseven, 14. Meslek Komite Başkanı ve Eğitim Moderatörü Hülya Perin, 1. Meslek Komitesi Başkanı Nurdoğan Yavuz, Komite Üyesi Köksal Dündar ve Gıda sektöründe faaliyet gösteren üyelerimiz katılımda bulundular.
Eğitimde konuşan Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan; “Hepimizin gündeminde olan önemini her an hissettiğimiz konu gıda sektörüdür. İşletmelerde bile bunu her yönüyle hissedebiliyoruz. Yapılan büyük imalatlarda gelebilecek üretimsel hatalardan ziyade, günlük pişen yemeğin kalitesi daha fazla gündeme oturuyor. Yapılan hataların önüne geçebilmek ve gıda işletmelerinin modern yönetim anlayışını benimsemeleri gerekmektedir. Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Korhan Arun Hocamızın değerli bilgileriyle gıda konusunun önemini hep birlikte dinleyeceğiz. Eğitime katılımınızdan dolayı şahsım ve Meclisim adına teşekkür ediyorum” dedi.
NKÜ Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Korhan Arun; Artan ekmek maliyetleri, ekmek israfı, farklı ekmek türleri ve değişen müşteri çeşidi, farklılaşan tüketici talepleri, Gıda İşletmeleri ve Modern Yönetim Anlayışı konularında katılımcılara bilgiler aktardı.