12 ve 14. Meslek Komitelerimiz Engellilerin Yaşadığı Ulaşım Sorunları İçin Bir Araya Geldi

28 Kasım 2018

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma ve Planlama Şube Müdür Vekili Kemal Fırat Akaltuntaş, TSD Çorlu Gençlik Kurulu Başkanı Burak Yurdseven, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş, S.S. 163 No’ lu Çorlu Öğrenci ve Personel Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Behçet Yavumen, Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Canan Naciye Yurdseven Odamız 12. Meslek Komite Başkanı Kazım Çelebi,  Komite Üyeleri; Mustafa Filiz, Metin Babacan, 14. Meslek Komite Başkanı Hülya Perin, Komite Başkan Yardımcısı Raşit İldoğan, Komite Üyeleri; Hüseyin Yüksel, Taceddin Kurt ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz 27 Kasım 2018 Salı günü bir araya gelerek engellilerin yaşadığı ulaşım sorunlarını görüştüler ve çözüm önerileri sundular.

HABER GÖRSELLERİ