Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan´dan Odamıza Veda Ziyareti

31 Ekim 2018
Tekirdağ  Valisi  Mehmet Ceylan´dan  Odamıza  Veda  Ziyareti

Valiler Kararnamesi ile mülkiye başmüfettişi olarak atanan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan,  31 Ekim 2018 Çarşamba günü Odamıza veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Odamız Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları; Hüseyin Ersoy, Haluk Bayındır ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Yurtseven hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan; “Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerçekleştirmiş olduğunuz projelerden ötürü sizleri tebrik ediyorum. Bölgenin ilerlemesi ve gelişmesinde önemli bir pay sahibi oldunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eden Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Sizi her zaman İlimize verdiğiniz değerli hizmetleriniz, özverili çalışmalarınız ve içtenliğiniz ile anacağız. Odamız Meclisi ve Yönetim Kurulu adına şahsınıza yeni görevinizde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.