23 Ekim 2018
Çorlu TSO´dan 1.000 Öğrenciye Ayakkabı Yardımı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 2018 - 2019 Eğitim Öğretim yılında öğrencilere giyecek yardımı kapsamında gönderdiği nakdi yardım ile Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından ilköğretim okullarında belirlenen ihtiyaç sahibi 1.000 öğrenciye ayakkabı yardımı yapıldı.

Ayakkabılar 23 Ekim 2018 Salı günü Çorlu TSO Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kaya Kumyol, Yönetim Kurulu Üyeleri; Cem Tunalı, Mehmet Manav ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz’ün katılımıyla Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün ile Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürü Besim Dede’ye teslim edildi.

1000 Ayakkabı İhtiyaç Sahibi Öğrenciye Ulaşacaktır

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün yaptığı konuşmada; "Çorlu'da bulunan okullarımızda ihtiyaç sahibi ve yetim çocuklarımızı tespit ettik. Bu tespit sırasında okul müdürlerimizden gerekli bilgiyi aldık. Bugün Çorlu TSO'dan gelen 1.000 ayakkabıyı ihtiyaç sahibi öğrenciye vereceğiz. Umarım bu gibi sosyal yardımların devamı gelir." Açıklamasında bulundu.

Ayakkabı yardımıyla ilgili açıklamada bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin belirlediği okullarda toplam 1.000 öğrenciye ayakkabı yardımı yapmış bulunmaktayız. Amacımız yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. Bizler sosyal sorumluluk adına elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Bu imkanı bizlere sağlayan siz değerli müdürlerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

HABER GÖRSELLERİ