Çorlu Sigorta Acenteleri Çorlu TSO´da Tek Yumruk Oldu

23 Ekim 2018
Çorlu Sigorta  Acenteleri  Çorlu TSO´da Tek Yumruk  Oldu

Odamız 13. Meslek Komitesi tarafından düzenlenen Sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin sorunlarının tespiti ve çözüm önerilerinin bulunması kapsamında 23 Ekim 2018 Salı günü “Sigortacılık Sektör Sorunları  ve  Çözüm Önerileri Çalıştayı” gerçekleşti.

Çalıştaya;  Odamız 13. Meslek Komitesi Başkanı Özber Çetin, Başkan Yardımcısı Alev Arslan, Komite Üyeleri; Hüseyin Ersoy, Umut Güngör, Ümit Kurtulmuş, Hüseyin Toker, Seran Bozkurt ve Sigorta Acenteleri Yetkilileri katılımda bulundular.

Çalıştayda; Ortak Harekete Hazırız Mesajı Verildi

Toplantının açılış konuşmasını yapan Odamız 13. Meslek Komitesi Başkanı Özber Çetin; “Çalıştaya katılım sağlayan sigorta acenteleri temsilcilerine teşekkür ederim. Çok güzel bir ortam yakalandı. Bu tür toplantıları sık sık gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bizler sigorta sektörünün paydaşları olarak bir arada olduğumuz ve beraber çalıştığımız zaman her türlü sorunu çözebileceğimize inanıyorum. Önemli olan ortak menfaatleri bulup onlarla ilgili çözüm önerileri üretmektir” dedi.

Sigortacılık Sektör Sorunları  ve  Çözüm Önerileri Masaya Yatırıldı

Çalıştay’da sektörün giderek artan sigorta maliyetleri konusu detaylı olarak irdelenmiş ve sektöre menfaat sağlayacak iyileştirmelerin bir an evvel hayata geçirilmesi yönünde görüş alışverişinde bulunulmuştur.
Çalıştay sonunda Sigorta Acenteleri; Çorlu Sigortacılar Platformu’nun oluşturulması, Yatırımın Çorlu’da yapılması hizmetin Çorlu’dan karşılanması, 2019 Ocak ayı içerisinde  ikinci Çalıştayın yapılması ve Çorlu sigortacı profesyonellerinin Çorlu TSO’da tek yumruk olması konusunda fikir birliğine vardılar.

HABER GÖRSELLERİ
Çorlu Sigorta  Acenteleri  Çorlu TSO´da Tek Yumruk  Oldu