Çorlu TSO Bulgaristan Fuar Heyeti Plovdiv Uluslararası Teknik Fuarını Ziyaret Etti

1 Ekim 2018

Çorlu TSO Bulgaristan Fuar Heyeti 29 Eylül 2018 Cumartesi günü her yıl farklı ülkelerden 30.000’e yakın ziyaretçiye ev sahipliği yapan, başta makine, yapı inşaat, otomotiv, otomotiv yan sanayi, kimyasallar, elektrik, elektronik, robot teknolojileri ve otomasyon ve su teknolojileri olmak üzere tüm sanayi ürünlerini kapsayan İnternational Technical Fair Plovdiv’e (Filibe Uluslararası Teknik Fuarı) iştirak etti.

Dünyanın dört bir yanından ziyaretçi akınına uğrayan fuarlarda incelemelerde bulunan ve iş fırsatları hakkında bilgiler edinen heyette; Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Üyeleri ve Komite Üyeleri yer aldılar.

Üyelerimiz Ürünler ve Teknolojik Yeniliklerle İlgili Fikir Sahibi Oldu

Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan; “Ziyaretini gerçekleştirdiğimiz Plovdiv Uluslararası Teknik Fuarı’na her yıl farklı ülkelerden binlerce sanayici ve iş adamı gelmektedir. Odamız üyelerinin yeni iş fırsatlarını tanımaları ve ürünler hakkında bilgiler almaları için fuara katılım sağladık. Tüm sanayi ürünlerini kapsayan bu fuar sonucunda yeni ürünler ve teknolojik gelişmeler hakkında fikir sahibi olduk.” Dedi.

HABER GÖRSELLERİ